hoe maakt u het ?

GEINSPIREERD door het VERLEDEN

Als “Handmade in Brugge maker” mocht ik samen met de andere makers snuisteren in de Brugse erfgoedcollecties.
Middeleeuwse boeken, opgegraven potten en scherven, oude stadskaarten en gearchiveerde foto’s van oude ambachten.
Alles werd met trots uit de kast gehaald. Uit het ruime aanbod kozen we iets die ons triggerde en inspireerde om tot een hedendaagse interpretatie te komen.

Tijdens de nocturne in de Pop-up van Handmade Brugge in de Sint-Jakobsstraat 33, op donderdag 25 april van 19u tot 22u kun je na het reserveren van je plekje ontdekken welke object mij inspireerde en vertel ik je ook graag waarom.
Deze exclusieve avond, krijgt een lekkere afsluiter werd ons gezegd… klik hier voor meer info ?

WORKSHOP voor dummies

Op zaterdag 27 april en zondag 28 april zet ik de deuren van het atelier in Brugge open.
Het atelier is dan vrij te bezoeken van 10 tot 13 uur, daarna enkel voor een select publiek !
Want ja, keramiekdraaien is helemaal hip! Het wordt weleens het nieuwe yoga genoemd. Heb je nog nooit gedraaid, maar wil je weten of het zo eenvoudig is als het eruit ziet? Tijdens een korte draai-try-out kan je het zelf uitproberen. Supporters welkom, want het is besmettelijk! Boek jouw ruim half uurtje draaien op za en zo om 13u, 14, 15u en 16u. Reserveren verplicht via deze link !

Nog meer gepassioneerde makers en bijzondere plekken ontdekken? Je weg vinden in zo'n uitgebreid en divers programma, daar helpt de Erfgoeddagkrant je bij. Je vind er niet alleen de interessantste activiteiten en thema's voor je uitgelicht, maar ook een uitneembare middenpagina met alle praktische info die je nodig hebt voor je Erfgoeddagbezoek. De Erfgoeddag-krant wordt vanaf 22 maart verdeeld, samen met het aprilnummer van de cultuurkrant EXit. Je kan hem ook gratis verkrijgen via In & Uit Brugge (’t Zand 34, 8000 Brugge) en de deelnemende partners.

Je vindt het volledige programma hier vanaf 18 maart.

Terre Du Nord op Joe FM!