• CLAY & YOGA

   maandag 1 tot en met donderdag 4 juli 2024
  DIT MAG JE VERWACHTEN...

  Vier dagen genieten en beleven.


  Met je handen in de klei en je hoofd in de wolken.

  Verbinding krijgen met gelijkgestemden en met je zelf, aan de draaitafel maar ook tijdens het verorberen van de huisgemaakte lunch of op de matjes.

  Een mix van 12 uur les en een aantal uren vrij werken en 2 yogasessies per dag.

  Op beide vlakken is er geen ervaring vereist,


  In het atelier leer ik jou als beginner een unieke, zelf ontwikkelde, methodiek om succesvol te centreren, op te trekken tot een cilinder en deze te vormen tot een beker of een kom. Van daaruit ontdekken we samen welke vormen jouw voorkeur wegdragen. Al gedraaid ? Dan leggen we de focus op een op voorhand gekozen vorm, om daar dan twee dagenlang “diep” op in te gaan en de grenzen op te zoeken van je kunnen. Je uit te dagen, terug te fluiten en volleerder naar huis te laten gaan.

  Op je matje in de mooie ruime "grote zaal" geniet je onder deskundige begeleiding van Katrien van een hele rustige vorm van yoga, voorkennis en lenigheid niet vereist. De focus op het aanleren van een reeks van eenvoudige oefeningen om tot je eigen kern te komen en rust te geven.

  Er zijn telkens 8 plaatsen, waardoor je van dichtbij  begeleiding krijgt.


  Het volgen van de cursus geeft jou toegang tot de Keep Practicing Academy, waarin je op eigen ritme de door jouw verworven kennis verder kan komen ontwikkelen.

  DATA

  maandag 1 tot donderdag 4 juli 2024

  we starten elke dag om 9 uur - einde om 17 uur
  KLIK HIER DOOR NAAR ONZE ON-LINE agenda en boek jouw plek aan tafel en op de mat...

  PRIJS en WAT KRIJG JE HIERVOOR

  € 450 incl btw
  12 uren les, en een aantal uren vrij werken gespreid over vier dagen
  8 yoga sessies

  • gebruik van het draai-materiaal, schort en handdoeken
  • 20 kg klei
  • een cursusboekje of aanvullingsfiches
  • een gezonde lunch en vieruurtje
  • water, koffie, thee en kleine versnaperingen.


  Het opruimen en schoonmaken van je werkplek doe je telkens zelf, we zorgen dat we om 17 uur klaar zijn om huiswaarts te keren.


  Je kunt gebruik maken van alle materiaal in het atelier, de klei is inbegrepen 

  Je bent vrij om je stukken mee te nemen of om hier te laten bakken en te glazuren.
  In overleg, vanuit een duurzaam gedachtegoed, kiezen we deze stukken.
  Er wordt een vergoeding gevraagd volgens het volume dat de stukken innemen in de oven. Gezien de energieprijzen op dit moment weinig voorspelbaar zijn, zal er op voorhand voldoende info verstrekt worden over de kostprijs. 

  Er zijn een mooi assortiment TAK glazuren aanwezig waaruit je kan kiezen.

  Jij geeft je keuze door en wij voeren het uit. Of je assisteert bij het glazuren.

  zin in een volledige kleibeleving ?

  Wat denk je er van om tijdens jouw klei-mid week te blijven overnachten. En aan te schuiven voor het heerlijke huisgemaakte avondeten & een heerlijk ontbijt na jouw zalige nacht ? Dat kan, voor een opleg van 155 euro per nacht verblijf je in één van onze ruime kamers, helemaal voor jou alleen. Voor of na het kleien even de zwemvijver in, chillen in de “living room” of een glaasje in de bar…

  ga voor de totale TERRE du NORD ervaring.


  Inchecken vanaf 15 uur - uitchecken om 11 uur.

  Breng je jouw ( al dan niet draaiend) eigen gezelschap mee?

  Vraag naar de aangepaste prijzen…

  Vanaf 3 nachten verblijf, betaal je 145 euro per nacht

  • Bij het bereiden van het eten houden we graag rekening met jouw voedselvoorkeuren of -intoleranties. Geef je deze door bij het boeken?
  de KLEINE lettertjes

  Annulatie van jouw kant voor cursussenen en workshops

  • Tot 4 weken op voorhand, wordt een administratiekost van 30 euro afgehouden en het saldo teruggestort op de rekening.
  • Bij latere annulatie en tot 1 week op voorhand, wordt 50% teruggegeven als tegoedbon (Je kan wel een vervanger doorgeven en onderling de betaling regelen)
  • Bij nog latere annulatie, dus minder dan een week op voorhand kan geen cursusgeld meer terugbetaald worden onder welke vorm dan ook.

  Annulatie van jouw kant van je keep practicing beurt

  • De keep Practicing afspraken kan je tot 28 uur aanpassen via jouw link

  Annulatie of uitstel door ons

  • De keep Practicing momenten gaan door vanaf 3 personen. Je wordt verwittigd binnen de 24 uur, indien ze niet doorgaat.
  • De cursussen/workshops vinden alleen plaats mits er minimaal 6 deelnemers zijn. Bij onvoldoende inschrijvingen kan de cursus/workshop geannuleerd worden.
  • Bij ziekte of verhindering van de lesgever kan een andere lesgever aangesteld worden of de aangeboden cursus/workshop geannuleerd worden.
  • Mocht een cursus/workshop niet plaatsvinden of worden uitgesteld dan ontvang je daarvan uiterlijk 7 dagen voor aanvang bericht en wordt het cursusgeld integraal terugbetaald. Of wordt, in overleg, de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum. De deelnemer heeft de keuze tot terugbetaling of tot kosteloos verplaatsen.
  • In geen geval kan een vergoeding gevraagd worden voor reeds gemaakte kosten, zoals treintickets of hotelkosten.

  Annulatie wegens gevolgen van Covid-19 en de bijhorende coronamaatregelen.

  • U bent ziek en u heeft daarvan een doktersbewijs? Dan kijken we samen naar een mogelijkheid om u later te laten aansluiten. Het cursusgeld wordt niet teruggestort. U mag wel een vervanger aanduiden.
  • Regelgeving vanuit de overheid bij Covid 19 of bij ziekte van de lesgever ; er wordt in overleg, de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of de deelnemer heeft de keuze tot terugbetaling .