Skip to main content
  • Let's turn...

   Elke week een afspraak met jezelf en gelijkgestemden,  

   om trapsgewijs het draaien onder de knie te krijgen.


   dit voorjaar van 2024  twee reeksen

   op dinsdag- en woensdagavonden

  DIT MAG JE VERWACHTEN...

  In de cursussen leer ik je zowel de puur technische inzichten als de tips and tricks die ik in de bijna twintig jaar zelf verzamelde, met de nadruk op het pure aanvoelen. 


  Ik leer je een unieke, zelf ontwikkelde, methodiek om succesvol te centreren, op te trekken tot een cilinder en deze te vormen tot een beker of een kom. Vandaaruit ontdekken we samen welke vormen jouw voorkeur wegdragen.

  Voor de gevorderden is dit een opfrissing en gaan we nieuwe formaten of vormen ontdekken. Grote schalen, hoge vazen, mooie borden


  Er wordt eigenlijk altijd op maat van de cursist gewerkt. Daarom is de cursus zowel geschikt voor de beginner zonder voorkennis, als de volleerde draaier. Die mix is uiterst boeiend en biedt extra leermogelijkheden voor alle deelnemers.


  Er zijn max 8 plaatsen, waardoor je van dichtbij  begeleiding krijgt.


  Het volgen van de cursus geeft jou toegang tot de Keep Practicing Academy, waarin je op eigen ritme de door jouw verworven kennis verder kan komen ontwikkelen.

  DATA

  Er zijn dit voorjaar 2 avond cursussen ingepland. 
  ​- wekelijks draaien op dinsdag avond van 19u tot 22u   op  
  27 feb, 5, 12, 19 & 26 maart 2024
  ​- wekelijks draaien op woensdag avond van 19u tot 22u   op 21 & 28 feb, 6, 13 & 20 maart 2024
  ​Door deze link naar onze on-line agenda te volgen kun je je plaats boeken.
  ​HOE? voor dinsdag avond klik je op 27/2, voor woensdagavond klik je op 21/2. ... door het invullen van je gegevens schrijf je in voor de volledige reeks.

  PRIJS en WAT KRIJG JE HIERVOOR

  € 290 incl btw
  ​5 lessen van 3 uur

  o  gebruik van het draai-materiaal

  o  gebruik van schort en handdoeken

  o  20 kg klei

  o  een cursusboekje of aanvullingsfiche

  o  Water, koffie, thee en kleine versnapering.


  Het opruimen en schoonmaken van je werkplek doe je zelf, reken hier een extra kwartiertje voor.


  Je bent na de cursus vrij om je stukken hier te laten bakken en te glazuren. In overleg, vanuit een duurzaam gedachtegoed, kiezen we deze stukken.
  Er wordt een vergoeding gevraagd volgens het volume dat de stukken innemen in de oven. Gezien de energieprijzen op dit moment weinig voorspelbaar zijn, zal er op voorhand voldoende info verstrekt worden over de kostprijs. 

  Er zijn een mooi assortiment TAK glazuren aanwezig waaruit je kan kiezen.
  Je kan zelf komen glazuren tijdens de “let’s glaze” sessies of mits overleg door mij laten doen.

  de KLEINE lettertjes

  Annulatie van jouw kant voor cursussenen en workshops

  • Tot 4 weken op voorhand, wordt een administratiekost van 30 euro afgehouden en het saldo teruggestort op de rekening.
  • Bij latere annulatie en tot 1 week op voorhand, wordt 50% teruggegeven als tegoedbon (Je kan wel een vervanger doorgeven en onderling de betaling regelen)
  • Bij nog latere annulatie, dus minder dan een week op voorhand kan geen cursusgeld meer terugbetaald worden onder welke vorm dan ook.

  Annulatie van jouw kant van je keep practicing beurt

  • De keep Practicing afspraken kan je tot 28 uur aanpassen via jouw link

  Annulatie of uitstel door ons

  • De keep Practicing momenten gaan door vanaf 3 personen. Je wordt verwittigd binnen de 24 uur, indien ze niet doorgaat.
  • De cursussen/workshops vinden alleen plaats mits er minimaal 6 deelnemers zijn. Bij onvoldoende inschrijvingen kan de cursus/workshop geannuleerd worden.
  • Bij ziekte of verhindering van de lesgever kan een andere lesgever aangesteld worden of de aangeboden cursus/workshop geannuleerd worden.
  • Mocht een cursus/workshop niet plaatsvinden of worden uitgesteld dan ontvang je daarvan uiterlijk 7 dagen voor aanvang bericht en wordt het cursusgeld integraal terugbetaald. Of wordt, in overleg, de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum. De deelnemer heeft de keuze tot terugbetaling of tot kosteloos verplaatsen.
  • In geen geval kan een vergoeding gevraagd worden voor reeds gemaakte kosten, zoals treintickets of hotelkosten.

  Annulatie wegens gevolgen van Covid-19 en de bijhorende coronamaatregelen.

  • U bent ziek en u heeft daarvan een doktersbewijs? Dan kijken we samen naar een mogelijkheid om u later te laten aansluiten. Het cursusgeld wordt niet teruggestort. U mag wel een vervanger aanduiden.
  • Regelgeving vanuit de overheid bij Covid 19 of bij ziekte van de lesgever ; er wordt in overleg, de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of de deelnemer heeft de keuze tot terugbetaling .